Melbus desidert mest kjente personlighet, Lars Andreas Larssen, er død i en alder av 78 år, opplyser hans sønn Letle Lid på Twitter i dag.

«Lars Andreas Larssen (f.27.3.1935) sovnet i dag morgen rolig inn på Uranienborghjemmet i Oslo, omgitt av sin nærmeste familie.», skriver Vetle Lid Larssen på Twitter.

Lars Andreas Larsen har spilt en rekke teaterstykker og flere filmer. Det var i ”Ni liv” han hadde sin første filmrolle. Rollen som rektor i familieserien ”Borgen skole” er det mange som husker fra 1980-tallet.

Forfatter Vetle Lid Larssen og filmskaper Gaute Lid Larssen er begge sønner av Lars Andreas Larsen. Deres mor er hans ekskone, forfatter og skuespiller Sonja Lid. Lars Andreas Larssen er også bror til dagens ordfører i Bergen, Trude Drevland.

Skuespiller Lise Fjeldstad er intervjuet i Dagbladet om tapet av sin gode venn.

– Jeg vil huske ham som en god venn og en sprudlende, utrolig engasjert og kunnskapsrik person. Han var et snilt og varmt menneske. Vi har spilt i samme teater i mange år, og sittet sammen som tillitsvalgte i kunstneriske råd, sier Lise Fjeldstad om sin venn til Dagbladet. 

Kilder: Twitter, Dagbladet, NRK

 

Forrige artikkelPolitiet: Trekker påstand om umotivert vold
Neste artikkelOle Paus til Melbu samfunnshus