En kvinnelig syklist ble lettere skadet i en trafikkulykke på Melbu. I følge sykehuset på Stokmarknes er det ikke snakk om alvorlig skade.

Det var Midtre Hålogaland politidistrikt som først omtalte denne saken på Twitter. Der opplyser de at det har vært en trafikkulykke mellom bil og en syklist. En voksen dame er fraktet til sykehus med lettere skade etter sammenstøtet. Meldingen ble publisert klokka 17:09 fredag ettermiddag.

Senere har vol.no omtalt saken, som opplyser at påkjøringen skal ha skjedd i krysset mellom Solstien og Haugveien. Vi kan tilføye at dette er ved veien som går ned fra fylkesveien til kirkegården på Haug og det nye boligfeltet på Haugneset.

Et vitne skal opplyse til nettavisen at kvinnen skal ha blitt truffet av en biltilhenger da hun skulle krysse veien.

Kvinnen ble hentet og kjørt til sykehuset på Stokmarknes for en sjekk. I følge politiet skal det være snakk om en godt voksen kvinne. Hun hadde ikke hjelm. Det er snakk om mindre skader.

Sykehuset opplyser til nettavisen at kvinnen er stabil og har blitt utredet. Det er tatt røntgenbilde som skal vurderes av radiolog ved sykehuset i Bodø.

Forrige artikkelPlanlegger etablering av oljevernsenter
Neste artikkelVesterålen krever Lofoten-priser i lufta