Planene for gang- og sykkelveien fra Stokmarknes til Hadsel er allerede ferdig utarbeidet av AsplanViak. Strekningen Melbu-Steilo skal være ferdig planlagt i mars. Det opplyste teknisk sjef Mats André Aas til eldrerådet torsdag. (Bladet Vesterålen).


Øksnes Kystfiske AS går til innkjøp av to nye fiskebåter, Svolværskjær og Hovden Viking. Selskapet har fra før fiskebåten Øksnesværing og driver innen snurrevad og notfiske. (Bladet Vesterålen).


50-soner i tettbygde strøk bør kastes på den historiske søppeldynga. Det mener Bladet Vesterålen på lederplass. Bakgrunnen er et innbyggerforslag i Andøy. (Bladet Vesterålen).


NAV isolerer mennesker uten data-innsikt. Det mener eldrerådet i Hadsel. Bakgrunnen er at staten har sluttet å sende brev om utbetaling. (Bladet Vesterålen).


Rutinene på Ekren øst for Melbu burde vært bedre. Eldrerådet i Hadsel fikk det som svar fra teknisk sjef i kommunen, som tok kritikk. Rutinene var ikke på plass da strømmen gikk i syv timer. (Bladet Vesterålen).


Regionlensmann Per Erik Hagen er bekymret over tendensene for vold- og narkotikakriminaliteten i Vesterålen, etter at voldtsallene har økt. (Bladet Vesterålen).

Forrige artikkelOppvekstsjefen: – Fylkesmannen vil svare på bekymringsmelding
Neste artikkelVarsler mindre byråkratiske regler rundt fiskeproduksjon