Fra og med 16. april 2014 er det endelig åpnet for regulær fylling av 95-oktan blyfri bensin direkte i båten fra servicekaia til Melbu båtforening – i tillegg til diesel.

[metaslider id=1100]

Det er formannen i Melbu båtforening – Arne Andersen – som har informert alle medlemmene i foreningen om at det etterlengtede tilbudet på endelig er på plass på Melbu. Ikke minst fordi du kan fylle bensin direkte fra brygga til båtforeningen.

Det er fra i dag slutt på å hente bensinkanner med bil, kjøre til bensinstasjonen, fylle bensin, bære inn i bilen igjen, kjøre til brygga, bære 20-literskanner ned til kaia, laste dem om bord og bruke lang tid på å tømme dem i tanken på båtene.

Det kan nå fylles 95-oktan blyfri bensin direkte fra kaia, i tillegg til diesel. Tankanlegget har en kapasitet på 5500 liter bensin og 9500 liter diesel. Alle som ønsker kan fylle bensin ved bruk av bankkort.

Båtforeningen henstiller brukerne om å vise respekt for brannfaren når man fyller bensin og setter seg inn i reglene som er slått opp på anlegget.

Les også: Endelig bensin fra brygga på Melbu

 

Forrige artikkelHer kan Melbus nye torskefarm komme
Neste artikkelVilt & vakkert på sjøen