Den nye kafeen på Melbu satser på catering og hjemmelaget mat fra bunnen av, som betyr at de verken benytter verken hel- eller halvfabrikater på kjøkkenet.
Det er Odd Helge Dagsland og Anette Hulaj Breines som har overtatt lokalene til tidligere Brando/Sult. Denne saken ble først omtalt av Vesteraalens Avis, som melder om nyåpning lørdag 8. mars 2014. Til avisen forteller de at gulvene i lokalene er skiftet ut. De har malt lokalene på nytt og tapetsert veggene på nytt. Det er også gjort forbedringer på kjøkkenet.
De to kafe-eierne flyttet til Melbu i november i fjor, og tok med seg erfaring fra kokkefaget fra Senja. Allerede før åpningen fikk de bestilling på å arrangere konfirmasjon til våren og neste år.
Konseptet omfatter kafédrift, catering og takeaway. Til sommeren er det videre snakk om å åpne pub og nattklubb. De to gründerne har allerede fått positive tilbakemeldinger, spesielt på catering-biten.
Legg gjerne igjen din gratulasjon til gründene på Melbu i kommentarfeltet under.