Søndag 12. mars er det igjen tradisjonelt skirenn over Hadseløya; når Ulvøyrennet går fra Stokmarknes til Melbu i Hadsel kommune.

I fantastiske omgivelser og velpreparerte løyper går arrangementet søndag formiddag. Turrennet har status som klassisk stil; altså noe for alle og enhver. Du kan delta enten på tid eller ta det som en skitur over øya med termos i sekken.

12. mars er andre gang at Ulvøyrennet er en del av Ulvøytrippelen, og er første arrangement ut av de tre. Andre del, Ulvøyløpet, som går om sommeren er et terrengløp, mens Ulvøytråkket på høsten er et sykkelritt. Alle tre arrangementene går fra Stokmarknes til Melbu, og man kan delta enten på tid eller ta det som en tur over øya.

Deltar man på ski, til fots og på sykkel i løpet av samme kalenderår vil det være premiering for dette, og man kan få en av titlene «Ulv» eller «Superulv». For å være med i konkurransen om tittel, så må man delta på enten kort løype (Ulv) på alle tre, eller delta på lang løype (Superulv) på alle tre arrangementene, skriver arrangørene på nettsidene sine.

Først ut er Ulvøyrennet:

Når:
12. mars 2017
Trimmere kan starte fra kl. 09.30 til kl. 12.00. Barnefamilier oppfordres til å starte så tidlig som mulig, og gå den korte løypa! Konkurranseklassene starter kl. 12.30

Hvor:
– Helst forhåndspåmelding via nett, men også mulig å melde seg på ved start.
– Start på Stokmarknes ved Hadselhallen. Ved behov for transport tilbake til Stokmarknes etter rennet – ta kontakt med sekretariatet før start.
– Mål ved samfunnshuset på Melbu. Her er det også dusjmuligheter.

Lengde:
15 km eller 22 km.

Klasser:
Trim/familie og konkurranseklasser.

Forrige artikkelKjørte i veggen på Melbu
Neste artikkelFargerike reåpner med større butikk på Melbu