Erling Kristian Bjørstad er tildelt Frivillihetsprisen 2015. Det skjedde under musikkforeningens julematiné i Melbu samfunnshus søndag.

Erling Kristian Bjørstad fikk flest stemmer blant kandidatene som var nominert til Frivillighetsprisen 2015. Og denne begrunnelsen er det folk har stemt på:

Begrunnelsen

Erling Kristian Bjørstad er min kandidat. Han er en person som en støter på i mange sammenhenger i lokalmiljøet. Som en svært dyktig kokk med lang fartstid blir han benyttet av mange aktører når nordnorsk mat skal profileres, og er en selvskreven leder for lokkelag ved større arrangementer, blant annet som mangeårig medlem av Kokkenes Mesterlaug i Vesterålen.

Frivilligsentralen

Men – hjertet han banker for atskillige flere, og Erling Kristian Bjørstad har gjennom flere år stilt opp som frivillig i flere sammenhenger, i Frivilligsentralen og som besøksvenn over lang tid, og han tar sjøl initiativet til sammenkomster for eldre og folk som faller litt utenfor.

Ekren og Riarhaugen

Hans aktivitet strekker sg over hele året. Møljekveld på Ekren og Riarhaugen, grilling til sommerfest, lutefiskmiddager, arrangementet på jekta, julebord i Hovedgården for enslige – for å nevnte noe.

Sjeldent forbalt

Erling Kristian Bjørstad ser seg sjeldent forbalt. han er en helhjertet JA-person som med sitt gode humør og humor, inspirerer andre til innsats for fellesskapet. En flott kandidat til Frivillighetsprisen 2015!

Forrige artikkelKommunen har godkjent ny tribune på Melbu
Neste artikkelTradisjonell julematiné på samfunnshuset